Te ajutam sa-ti renovezi-amenajezi apartamentul din Bucuresti

Renovari interioare apartamente cu 3 camere - Firma Bucuresti

Renovari interioare apartamente cu 3 camere Bucuresti

Renovarea interioara a unui apartament cu 3 camere este un proiect interesant care va marii nivelul de confort pentru dumneavoastra. De la modificarea unor caracteristici ale imobilului aveti sansa de a-ti pune propria amprenta pe interiorul apartamentului.

Apartamentele cu 3 camere au propriile lor provocari unice pe care nu le intalnesti in cazul renovarii interioare a unei case. Cu exceptia cazului in care aveti norocul sa renovati un apartament la parter, un apartament situat la un etaj superior va adauga un plus de munca deoarece materialele vor trebui urcate un numar de etaje. De asemenea, apartamentele au mai multi vecini de luat in considerare, ceea ce inseamna ca mai multe persoane vor fi perturbate de proiectul dumneavoastra.

Sfaturi si consultanta in dezvoltarea proiectului de renovarea unui apartament 2,3,4 camere Bucuresti

Cu o renovare a casei, aveti libertatea de a modifica atat interiorul cat si exteriorul proprietatii, insa cu un apartament va veti limita doar la ceea ce este in interior. Chiar si cu toate aceste provocari, renovarea unui apartament este un proiect care merita, indiferent daca doriti sa va mariti investitia sau sa va imbunatatiti conditiile de locuire.

Reteta renovarii interioare a unui apartament se bazeaza pe a fi pregatit pentru ceea ce urmeaza si, intr-o anumita masura, ca vor aparea surprize pe parcursul lucrarilor. Tocmai de aceea echipa Total Design va sta la dispozitie oferindu-va servicii de renovari interioare si dezvoltarea unui proiect de lucrari pentru a intampina cat mai putine surprize pe parcursul drumului.

TE AJUTAM CU RENOVAREA APARTAMENTULUI – OFERIM SERVICII COMPLETE

Renovarea unui apartament cu 3 camere poate provoca mai multe probleme care vor trebui rezolvate pentru ca apartamentul dumneavoastra mult dorit sa prinda contur. In functie de tipul apartamentului cu 3 camere pe care il detineti costurile de renovare pot fluctua. A fi constient de aceste aspecte si a avea un plan de lucrari pas cu pas vor face ca proiectul sa ramana in grafic, dar si in bugetul dumneavoastra.

Un program de lucrari este esential pentru oricine doreste sa apeleze la servicii de renovare apartament cu 3 camere. In principiu, este prezentata fiecare lucrare care trebuie facuta de la inceput pana la sfarsitul unui proiect, in ordine cronologica.

Mai jos este un program tipic de lucrari pentru renovarea unui apartament 3 camere, dar pot aparea modificari de la caz la caz. Firma Total Design va poate oferi sfaturi si consultanta in dezvoltarea proiectului.

 • Evaluarea starii actuale
  Acte documente pentru inceperea lucrarilor (daca este cazul)
  Achizitionarea materialelor (in cazul in care doriti elemente personalizate, timpul de livrare va fi mai mare)
  Inlaturarea elementelor vechi de finisaj interior
  Eliminarea tuturor imperfectiunilor de pe pereti si tavan (precum umezeala, mucegai, infiltratii)
  Inceperea lucrarilor de finisare unde se incadreaza tencuiala sau chituirea
  Inceperea lucrarilor pentru pardoseli
  Adaugarea elementelor decorative
  Curatenie generala dupa finalizarea lucrarilor
  Puteti sa va bucurati de noul dumneavoastra apartament 3 camere renovat

Echipa noastra de profesionisti va poate oferi recomandari cu privire la produse si materiale datorita experientei noastre in domeniu pe partea de renovari interioare.

Daca doriti sa apelati la serviciile de renovare ale echipei Total Design, puteti consulta serviciile noastre de renovare apartament 3 camere preturi si oferte 2020.

Publicat de Blog Total Design

Firma Total Design executa urmatoarele lucrari: amenajari interioare apartamente, renovari apartamente,amenajare apartamente cu2,3, 4 camere Bucuresti, servicii si preturi 2020,2021,idei,poze finisaje interioare case, zugraveli interioare garsoniere , servicii complete de renovat sau amenajat un apartament sau o casa, firma montaj gresie,faianta,montat parchet,instalatii lectrice,sanitare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: