Sfaturi utile pentru renovarea garsonierei

Frigiderul este cel mai mare element din bucatarie. Poate fi economisit spatiul daca vei alege un frigider incorporat. Este suficient de mic, dar, in acelasi timp, satisface nevoile unei familii mici. De asemenea, sunt de vanzare frigidere cu incarcare orizontala. Acest lucru este si mai convenabil, deoarece partea superioara poate servi ca zona suplimentara de lucru. Aragazul este un alt element care umple spatiul din bucatarie. Poate fi inlocuit cu un aragaz incorporat cu doua arzatoare. Daca asezi chiuveta pe colt, atunci va fi mult mai convenabil sa folosesti partea deschisa a suprafetei de lucru. Daca este posibil, este mai bine sa dai preferinta unui set de bucatarie la comanda. Acest lucru iti va permite sa iei in considerare nuantele aspectului. In urma acestor sfaturi, se poate crea un design interior functional si elegant al unei garsoniere.

Living si dormitor

Combinatia a doua zone functionale intr-o singura camera, nu este surprinzatoare. Aceasta este o necesitate, daca garsoniera are o singura incapere. Sarcina principala a proiectantului de la firma de renovari Bucuresti, Total Design, in acest caz va fi transformarea posibilelor inconveniente in avantaje, care ar permite combinarea zonei de recreere si a zonei de receptie. Pentru aceasta, este oferita o renovare de calitate europeana, cu un design care va crea o camera armonioasa si practica. Patul dublu trebuie exclus, deoarece dimensiunile acestei camere si scopul sau nu permit plasarea unui astfel de mobilier. Poti utiliza o canapea extensibila de tip coltar, care se transforma cu usurinta intr-un pat cu drepturi depline. Astfel garsoniera ta, va fi moderna, functionala si spatioasa.

Publicat de Blog Total Design

Firma Total Design executa urmatoarele lucrari: amenajari interioare apartamente, renovari apartamente,amenajare apartamente cu2,3, 4 camere Bucuresti, servicii si preturi 2020,2021,idei,poze finisaje interioare case, zugraveli interioare garsoniere , servicii complete de renovat sau amenajat un apartament sau o casa, firma montaj gresie,faianta,montat parchet,instalatii lectrice,sanitare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: